18-06-2015

Incentro wordt Hippo Gold Partner

Deel dit bericht

ICT-dienstverlener Incentro maakt bekend dat het Gold Partner is geworden van Hippo. Sinds het begin van het partnership, medio 2013, investeert Incentro in de kennis van en ervaring met de producten van Hippo. In een kort tijdsbestek van twee jaar heeft de ICT-dienstverlener achttien Certified Hippo Developers in huis en maar liefst zes Hippo Enterprise Implementations op haar naam gezet.

Het Gold Partnership bevestigt dat Incentro de expertise van Hippo CMS op het hoogste niveau in huis heeft, aldus Martijn Vrielink, Manager Online bij Incentro. “Wij zien dat Hippo een onderscheidende positie inneemt in de markt met een oplossing die sterk gericht is op gepersonaliseerde klantervaring, snelle time-to-market en veel gebruiksgemak. Met het vernieuwde Content Performance Platform, Hippo 10, zetten ze hierin de volgende stap. Mede dankzij de producten van Hippo past onze dienstverlening uitstekend bij marketinggedreven organisaties met vooruitstrevende ideeën op het gebied van online.”

Hippo laat weten dat het versterkte partnership een logisch gevolg is van de inzet van Incentro: “Het afgelopen jaar heeft Incentro enorme sprongen gemaakt met betrekking tot Hippo CMS expertise, wat geresulteerd heeft in zes nieuwe projecten”, aldus Steven Fockema, Senior Partnermanagement Director bij Hippo. “Buiten het opleiden van veel Hippo Certified Developers, zijn we ook erg onder de indruk van de geleverde projectkwaliteit. De combinatie van nieuwe klanten, de flinke toename in getrainde Hippo developers en de prettige onderlinge samenwerking hebben ons ertoe doen besluiten Incentro de Gold Partner-status te geven. In Incentro zien we een zeer belangrijke partner voor de toekomst, met een diversiteit aan expertise die cruciaal is om online projecten te laten slagen en succesvol te maken. We kijken dan ook uit naar een nog intensievere samenwerking in de komende jaren.”

WK

Partners