QOSQO

 

Qosqo is het bedrijf achter Quipu, de software oplossing die wordt doorontwikkeld en verbeterd om datamanagement solutions te kunnen genereren.
Qosqo gelooft sterk in het beter benutten van de kennis van data engineers en data architecten. Door de eenvoudige, repetitieve taken te automatiseren worden vervelende en saaie taken uit handen genomen. Hierdoor wordt plezier in het werk hersteld. Aldus kunnen hoogopgeleide experts zich concentreren op de complexe taken die hen wachten waar het data transformaties betreft. Ook kunnen ze meer tijd doorbrengen in het daadwerkelijk ondersteunen van de business met oplossingen waar uiteindelijk het hele bedrijf beter van wordt.
Qosqo is gestart in 2008 door de oprichters van Nippur. Een BI-consultancy bedrijf, dat voortdurend op zoek is naar hulpmiddelen, waarmee het werk van haar consultants in data warehouse projecten kan worden vereenvoudigd en versneld. Oplossingen, die de doorlooptijd van projecten flink kunnen verkorten. Zodat klanten daar ook van kunnen profiteren, doordat ze meer resultaten halen in een kortere periode, tegen geringere kosten. Een typische win-win situatie.

Meer informatie.

Partners