15-03-2019

Jeroen Klep (QOSQO) spreekt op DW&BI Summit 2019

Deel dit bericht

Jeroen Klep presenteert op donderdag 28 maart tijdens de DW&BI Summit 2019 een lezing over automatisering van data management. De automatisering van data management naar een hoger plan tillen met Quipu release 4 is waar het in zijn sessie om draait.

Jeroen Klep is sinds het begin van zijn carrière in 1998 actief op het vlak van Business Intelligence en datawarehousing. Aanvankelijk als ontwikkelaar/analist maar vrij snel in meer sturende en leidende rollen als applicatiemanager en projectleider.
Zijn kwaliteiten liggen vooral in het snel inzichtelijk krijgen van knelpunten en belangen binnen projecten en organisaties. Of dat nu vanuit een projectleider rol is, of op het vlak van advisering. Structuren kunnen aanbrengen in complexe projecten en omgevingen zijn aspecten die hem goed liggen. Naast zijn consultancy werkzaamheden is hij in 2008 directeur geworden van QOSQO BV. Hij houdt zichzelf persoonlijk verantwoordelijk voor het welslagen van projecten waar Quipu 4.0 wordt ingezet.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zesde editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Martin Kersten, Nigel Turner, Kent Graziano, Lawrence Corr, Rick van der Lans, Lex Pierik en Rutger Rienks. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Database Technologie, Analytics, Datawarehousing, Data modeling, Data storytelling, Machine Learning, Datakwaliteit en nog veel meer.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners