Door: Alec Sharp

Business-oriented Data Modelling Masterclass met Alec Sharp
(22-11-2021)

Deel dit bericht

22 t/m 24 november 2021

Praktische workshop met internationaal gerenommeerde spreker Alec Sharp over het modelleren met Entity-Relationship vanuit business perspectief. De workshop wordt ondersteund met praktijkvoorbeelden en duidelijke, herbruikbare richtlijnen.

Data modellering is niet alleen essentieel om databases van hoge kwaliteit te ontwerpen, maar ook voor andere technieken zoals workflow modellering en requirements modellering (use cases en service definition). Door data modellering wordt gemeenschappelijk begrip gekweekt over de dingen – de entiteiten – die gebruikt worden door verschillende processen en applicaties. Deze workshop introduceert Entity-Relationship modeling vanuit een non-technisch perspectief, en behandelt contextuele, conceptuele en gedetailleerde modelleertechnieken waarbij maximale betrokkenheid van de gebruiker centraal staat. Leer technieken om de communicatie tussen datamodelleerders en de inhoudelijke materiedeskundigen, business analisten en ontwikkelaars te optimaliseren. Intensieve en waardevolle workshop met Data Modelling specialist Alec Sharp voor de beginnende én gevorderde datamodelleerder.


Snel registreren is heel verstandig gelet op deze gerenommeerde topspreker en de gelimiteerde deelname.

Keuze voor online óf op locatie in Utrecht

  • Wij verzorgen onze events meestal als 'hybride format' dus gewoon in de accommodatie in Utrecht met de geldende RIVM-richtlijnen en dan tevens voorzien van live video stream voor online deelname
  • Bij aanmelding kunt u in het registratieformulier dan aangeven waar u voor kiest
  • Door de anderhalve meter restrictie is het aantal zitplaatsen in de zaal beperkt dus aarzel niet en schrijf snel in indien face-to-face de voorkeur heeft!

Online workshop: Business-oriented Data Modelling Masterclass
Spreker: Alec Sharp
Locatie: Van der Valk Utrecht en via livestream
Organisator: Adept Events
Contact naam: Werner Schoots
Contact telefoon: +31 (0)172 742680
Contact e-mail: seminars@adeptevents.nl


Klik hier voor meer informatie en PDF brochure >>

Partners