Adverteren

BI-Platform is dé onafhankelijke, journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform volgt de ontwikkelingen op de voet, traceert ontwikkelingen, en geeft oplossingen uit de praktijk. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen,  analyseren en presenteren van business- en management-informatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen.
BI-Platform brengt informatie die online voorhanden is op het gebied van business intelligence, datawarehousing en aanverwante vakgebieden, bij elkaar. Een onmisbare bron van informatie voor professionals op dit terrein met nieuws, interviews met thought leaders, blogs en video's.

BI-Platform is van belang voor beslissers en diegenen die direct of indirect betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing en BI projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. Anderzijds ook zij die verantwoordelijk zijn voor data management, data governance en voor het ontwerpen en ontwikkelen van datawarehouses en het opzetten van business intelligence omgevingen, waaronder datawarehouse specialisten, BI-specialisten, dwbi-projectleiders, technology-planners.

Met haar eigen Vacature portal brengt BI-Platform ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.

Meer informatie
Mogelijkheden tot adverteren of andere partnerships zijn legio. Een partnership bestaat uit een combinatie van advertising, vermelding van partnership, content in de vorm van (video)interviews en cases. Dit wordt ingezet in de diverse kanalen die wij onze doelgroep bieden: responsive website, wekelijkse nieuwsbrief, digitaal magazine alsmede de BI-Platform App.

Vragen over partnerships en commerciële mogelijkheden: sales@biplatform.nl. Of bel rechtstreeks met +31 (0)172 742680.

Aanleverspecificaties
Op onze websites BI-Platform.nl en Release.nl heeft u o.a. de volgende mogelijkheden tot adverteren. Wij kunnen Gif en animated Gif verwerken en u dient uiteraard altijd de landingspagina url mee te sturen. Gelieve uw materiaal te sturen aan mediaorder@biplatform.nl of mediaorder@release.nl.
 

Soort Formaat
(breedte x hoogte) of aantal tekens
Max omvang
Banner 468 x 60 pixels 40 kb
Rectangle 336 x 280 pixels 60 kb
Banner in newsletter* 468 x 60 pixels 40 kb
Advertorial in newsletter 400 tekens, incl. call-to-action n.v.t.
Advertorial op website en app alsmede newsletter 1e kolom max. 60 tekens kopregel, 250 tekens body; thumbnail 600x400 pixels n.v.t.

*) Voor de nieuwsbrief adviseren wij om geen animated gif aan te leveren maar een gif met slechts één frame omdat de meeste mail clients dat anders niet ondersteunen.

 

Partners