01-11-2019

Nippur en Snowflake sluiten partnerschap

Deel dit bericht

Nippur en Snowflake zijn recent een partnership aangegaan. Nippur heeft de laatste jaren veelvuldig data en analytics solutions geïmplementeerd in Azure, AWS en Google Cloud. Het partnership met Snowflake stelt Nippur in staat om haar klanten extra keuzes te bieden die schaalbaar en flexibel zijn.

Nippur heeft haar aanbod van oplossingen doorontwikkeld en is daarmee van een pure Business Intelligence-speler uitgegroeid tot een speler die data en analytics ter harte neemt. Snowflake is een oplossing die specifiek is gebouwd voor de Cloud. Dat biedt volgens Nippur voordelen voor zaken die lastig in te vullen zijn in meer traditionele datawarehouse oplossingen, zoals het op- of afschalen van de beschikbare rekenkracht.

Het partnership zal zowel voor Nippur als voor Snowflake zorgen voor een versterking in de markt. Nippur kan haar klanten toegang verschaffen tot nieuwe opties en biedt senior consultants die ervoor zorgen dat de oplossingen werken. Snowflake krijgt dankzij de samenwerking met Nippur toegang tot een grotere markt en heeft als voordeel dat haar technologie door Nippur wordt gepositioneerd.

Partners