03-02-2015 Door: Redactie

Nederlandse MoreApp en BI-startup Bewitt presenteren technologie op Spaans event

Deel dit bericht

Het Nederlandse MoreApp presenteert samen met het Spaanse Bewitt op Salón MiEmpresa technologie voor het verzamelen en analyseren van data. Voor het eerst slaan de twee startups de handen in één op het grootste Spaanse evenement voor ondernemers. Papierloos werken, gegevens up-to-date in de cloud en het analyseren van data zijn de belangrijkste pijlers op Salón Mi Empresa In Madrid.

Naar verwachting reizen ruim 15.000 bezoekers in februari af naar Madrid voor Salón Mi Empresa. Naast de bekende namen zoals Arsys, Microsoft en Banco Santander, hebben MoreApp en Bewitt samen een positie op dit evenement veroverd.

Eenvoudig in gebruik
MoreApp is een Nederlandse startup die een tool heeft ontwikkeld waarmee het vastleggen van informatie goedkoper, sneller en leuker wordt. Iedereen kan zijn eigen formulier ontwerpen en beheren. Naast het besparen van tijd en geld, zorgt MoreApp dat haar gebruikers ook papier besparen en CO2 uitstoot reduceren. Scania, TomTom, Achmea en meer dan 1.000 andere bedrijven werken met MoreApp.

Bewitt levert Business Intelligence oplossingen om bedrijven zo goed te mogelijk begeleiden met het analyseren van data. De oplossing van Bewitt is vooral gericht op het verwerken van grote hoeveelheden data met als doel nieuwe kansen te creëren. Deze startup is net gelanceerd door een wereldwijd opererende onderneming.

Salón Mi Empresa
Bezoek MoreApp in Madrid op 17 en 18 februari. MoreApp biedt een speciale Salón Mi Empresa actie. Meld je tijdens de beurs aan voor een gratis proefaccount en ontvang 20 credits cadeau! 

Partners