Door: Redactie

Big Data Expo: Hoe kunt u het beste met Big Data aan de slag?
(30-09-2015)

Deel dit bericht

Big Data heeft zich wat betreft toegevoegde waarde inmiddels bewezen. Wetenschappelijke studies tonen het verband aan tussen het toepassen van Big Data en rendementsverbeteringen. Het is dan ook niet de vraag of bedrijven Big Data moeten omarmen, maar hoe zij dit moeten aanpakken. Op deze vraag wordt antwoord gegeven op de Big Data Expo, die op 30 september en 1 oktober wordt georganiseerd in de Jaarbeurs Utrecht.

Wie in staat is de grote hoeveelheid beschikbare data die binnen bedrijven beschikbaar is goed en binnen de juiste context te begrijpen beschikt over relevante en bruikbare informatie voor zijn bedrijfsvoering. De tweedaagse vakbeurs Big Data Expo biedt bezoekers inzicht in de wijze waarop bedrijven en instellingen met Big Data aan de slag gaan. Deze organisaties delen hun kennis en kunde en helpen bezoekers hiermee op weg.

Beursvloer
Op de beursvloer zijn exposanten aanwezig die zich met een stand presenteren. In verschillende zalen worden daarnaast lezingen gehouden. Het programma bestaat uit een Keynote gedeelte en een gedeelte met lezingen van exposanten.

Het programma van de Big Data Expo is te vinden op de website van het event. Registreren voor het event is gratis. 

Tags:

Big Data

Partners