15-05-2015 Door: Redactie

Software AG organiseert op 21 mei Partnerdag in het Nhow in Rotterdam

Deel dit bericht

Software AG organiseert op 21 mei zijn jaarlijkse Partnerdag in het Nhow in Rotterdam. Via deze link kunt u zich direct registeren voor de Software AG Partnerdag 2015 en vindt u meer informatie over het programma.

Trendwatcher Sander Duivestein
Sander Duivestein is onze eerste keynote-spreker van de middag en gaat in op de impact van digitalisering op onze samenleving. Duivestein is een bekende trendwatcher en spreker voor conferenties, strategiesessies en andere zakelijke bijeenkomsten. Hij is snel, gepassioneerd, humoristisch en controversieel en heeft veele kennis van nieuwe media.

Vernieuwer John Bates
Dr. John Bates is Chief Marketing Officer van Software AG, auteur van het boek Thingalytics en keynote-spreker op de Partnerdag. Bates is een pionier op het gebied van het internet der dingen en Big Data Streaming Analytics. Hij wordt gezien als een van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van technologie. Wall Street and Technology noemde Bates in 2011 een van de tien ‘Innovators van het decennium’ en Institutional Investor noemt hem al vier jaar op rij in de Tech 50 een van de meest invloedrijke technologen.

Klant aan het woord
PON en Royal Dirkzwager delen de ervaringen die ze hebben opgedaan in hun transitie naar een echte digital business met behulp van de oplossingen van Software AG.

Digital Business Platform
Software AG introduceerde eerder dit jaar het eerste Digital Business Platform ter wereld. Een platform voor beheer van digitale veranderingen en het ontwikkelen van adaptieve applicaties.Tijdens de partnerdag gaan we in op de gezamenlijke marktkansen van dit platform, dat bedrijven de kans biedt om zich te onderscheiden.

Partners