10-07-2015

SAP HANA-capaciteit in Ctac Cloud op basis van pay-per-use

Deel dit bericht

Ctac start met het aanbieden van SAP S/4HANA Cloud-capaciteit op basis van pay-per-use. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om grote hoeveelheden transactionele, analytische en applicatiedata realtime te analyseren en te verwerken. Met het nieuwe prijsmodel maakt Ctac de overgang naar deze technologie voor klanten eenvoudiger. Daarnaast is de door Ctac ontwikkelde oplossing voor retailers gecertificeerd op het S/4HANA-platform. Met deze oplossing kunnen retailers nog meer voordeel behalen uit het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen, aldus Ctac.

Het pay-per-use-model biedt klanten een uiterst schaalbare oplossing vanuit de Ctac Cloud. Ze starten met de capaciteit die zij op dat moment nodig hebben en schalen op wanneer de vraag naar meer capaciteit toeneemt. Neemt de behoefte af, dan is de capaciteit met één druk op de knop af te schalen. Dat is mogelijk in kleine, flexibele stappen vanaf 64 GB. Investeren in fysieke HANA appliances is daardoor niet meer nodig. Doordat Ctac het HANA-platform over zijn datacenters heeft gevirtualiseerd, is capaciteit altijd beschikbaar en is de applicatiebeschikbaarheid gewaarborgd tot ‘near zero’-downtime.

SAP S/4HANA voor Retail

Na de certificering door SAP van de Retail-oplossing voor SAP HANA is de oplossing nu ook in de gehele Benelux gecertificeerd voor SAP S/4HANA. Retailers profiteren volgens Ctac hiermee van de nieuwe-generatie businesssuite met in-memory-technologie, specifiek toegespitst op hun wensen en eisen. Zo hebben ze bijvoorbeeld realtime en in één oogopslag inzicht in voorraadgegevens, supply chain-simulaties en klantbehoeften. Daarnaast zijn verschillende verkoopkanalen eenvoudig te integreren voor een eenduidige customer experience. SAP S/4HANA is onder te brengen in de Ctac Cloud en on-premise te installeren.

“We zien dat steeds meer klanten de overstap maken naar het innovatieve SAP HANA-platform om alle data in-memory te verwerken en meer bruikbare inzichten in bedrijfsresultaten te verkrijgen”, zegt Henny Hilgerdenaar (foto), CEO van Ctac. “Wij zorgen voor een probleemloze migratie, waarna de klant profiteert van alle grote voordelen die het SAP HANA-platform biedt. En gebruikers van SAP S/4HANA kunnen nu ook onze succesvolle Fit4Retail-template implementeren. Daarmee zijn de innovaties en vereenvoudigingen van SAP HANA op deze manier ook voor de kleinere retailers bereikbaar.”

Door: Witold Kepinski

Tags:

Big Data, ERP

Partners