27-06-2015

Puur Data en Cisco organiseren Big Data Summer School in Amsterdam

Deel dit bericht

Puur Data organiseert deze zomer samen met Cisco vier Summer School-sessies in Amsterdam over Big Data. Met Big Data-analyse is het mogelijk om data uit verschillende bronnen samen te voegen en tot nieuwe inzichten te komen: kansen in de markt, kostenbesparingen en bijvoorbeeld het vinden van nieuwe klanten. Puur Data en Cisco ervaren dat bedrijven meer uit hun data kunnen halen dan op dit moment wordt gedaan en komen daarom in juli en augustus met een informatieve en interactieve Big Data Summer School.

Big Data Summer School
Tijdens iedere sessie van vier uur wordt allereerst uitgelegd wat Big Data is en op welke manier organisaties voordeel kunnen behalen uit de stroom aan data. Verdere toelichting gebeurt aan de hand van praktijkvoorbeelden uit verschillende marktsegmenten, waaronder healthcare, industrie en retail/hospitality. Voor de laatstgenoemde doelgroep zijn twee specifieke sessies gepland die ingaan op het samenbrengen van online en offline (bijvoorbeeld webgedrag en track and trace in winkels). De vier sessies zijn afzonderlijk te volgen en komen qua inhoud overeen.

Geen ICT-aangelegenheid
Het starten van een Big Data-traject is niet puur een ICT-aangelegenheid; de uiteindelijke gebruiker is namelijk het management, de directie of de marketingafdeling. Dit is ook de reden dat de Big Data Summer School vooral is gericht op deze doelgroepen en met name de kansen van Big Data zal belichten.

Aanmelden
De sessies zijn bij Cisco in Amsterdam. Inschrijven of meer informatie over het programma is te vinden via: www.bigdatasummerschool.nl

Tags:

Big Data

Partners