Ciber Kennis Carrousel
(27-11-2014)

Deel dit bericht

Salesforce.com, Succesfactors 360, SAP, Ariba, Microsoft Azure, OpenText, Fiori,... Zomaar een greep uit het gevarieerde aanbod aan sessies. Daarnaast is er speciale aandacht voor Manufacturing, Professional Services, Healthcare en Energy&Utilities.

Wegens het enorme succes van de vorige edities organiseren wij op donderdag 27 november 2014 alweer de zevende Ciber Kennis Carrousel. Tijdens deze editie zal de Ciber Kennis Carrousel in het teken staan van vooruitstrevende ontwikkelingen en innovaties binnen de IT.

Door middel van diverse presentaties en demonstraties laten we zien hoe software-oplossingen u succesvol kunnen helpen en ondersteunen bij diverse processen, projecten en het behalen van bedrijfsdoelstellingen. Maar natuurlijk tonen we u ook hoe de inzet van deze oplossingen bijdragen aan de nodige of gewenste besparingen.

Maar liefst 12 verschillende sessies
In totaal zijn er vier blokken van elk 50 minuten en 10 minuten wisseltijd. Binnen één blok worden drie parallelsessies verzorgd. Kijk voor het volledige programma op de website.

Partners