16-12-2014

Executive People en Gartner zetten succesvolle samenwerking voort

Deel dit bericht

Executive People, hèt platform voor IT en business met dagelijks nieuws en achtergrondverhalen, en toonaangevend onderzoeksbureau Gartner hebben de succesvolle samenwerking verlengd  met nog eens drie jaar. Hiermee zijn de lezers van Executive People verzekerd van altijd de laatste informatie over trends op het gebied van ICT en business in de vorm van interviews, nieuwsupdates, video’s en eventverslagen.

Dit betekent dat Executive People ook de aankomende drie jaar weer als mediapartner van Gartner Benelux betrokken zal zijn bij het Gartner Symposium/ITXpo, het grootste CIO-evenement van Europa.

Executive People zal uitgebreid verslag doen in de vorm van previews, interviews en de dagelijkse video-updates. In september 2015 zal er een speciale Gartner-editie verschijnen met onder meer interviews met de belangrijkste keynote-sprekers. Daarnaast is Executive People content partner bij de specifieke Benelux-activiteiten, zoals de overheidslunch, de Nederlandse analistensessie en het Benelux Beach House.

Rob de Kleijnen, uitgever van Executive People: “We zijn blij en trots dat onze samenwerking met Gartner wordt voortgezet. Ik werk persoonlijk al vijftien jaar heel prettig samen met Gartner en hiermee kunnen we onze lezers, executives die op strategisch niveau beslissingen nemen over investeringen in ICT, voorzien van de laatste trends en inzichten door het meest toonaangevende onderzoeksbureau ter wereld op het gebied van business en ICT. De volgende editie van Gartner Symposium/ITXpo lijkt nog ver weg, maar vanaf maart 2015 zullen we al beginnen met de berichtgeving over dit evenement.”

Marc Swartjes, Managing Vice-President Gartner Benelux: “Executive People is een belangrijke mediapartner voor Gartner Benelux. Ze zijn in de afgelopen jaren mede verantwoordelijk geweest voor het succes van het Gartner Symposium/ITXpo in Barcelona. Zo mochten we in het afgelopen jaar maar liefst zevenhonderd klanten uit Benelux ontvangen, van wie meer dan de helft CIO’s, CxO’s of andere senior (IT) executives. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de voortzetting van onze samenwerking, waarbij we het Symposium voor een groeiend aantal executives bereikbaar maken.”

Partners