01-06-2015

Executive People/Dutch IT-channel en Nederland ICT gaan samenwerken

Deel dit bericht

Executive People, het platform voor strategische IT-beslissers, Dutch IT-channel, het platform voor het IT kanaal, en Nederland ICT, de branchevereniging van Nederlandse ICT-bedrijven, zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van content over de ontwikkelingen in ICT.

Executive People en Dutch IT-channel zullen de kennis en ervaring van bedrijven in de bloeiende Nederlandse ICT-sector, en hun gezamenlijke visie  zoals die wordt verwoord door hun belangenvereniging Nederland ICT, een stem geven op het  platform voor IT-beslissers en het platform voor resellers. Deze content van Executive People en Dutch IT-channel is via een breed scala aan kanalen beschikbaar: online, via apps, social media, in print en via evenementen.

In de samenwerking zullen al deze media worden ingezet, te beginnen bij interviews die zowel online als in print verschijnen, en door deelname van Nederland ICT aan de populaire video-updates van Executive People en Dutch IT-channel. Later dit jaar zal bovendien een ronde tafel-discussie worden georganiseerd waarin de de deelnemers worden uitgedaagd hun visie te geven op ontwikkelingen in de markt.

Hoofdredacteuren Marco van der Hoeven van Executive People en Witold Kepinski van Dutch IT-channel: "We zijn blij dat we op onze content-platformen, waarmee we dagelijks verslag doen van de dynamische technologie-sector, ook de visie Nederland ICT kunnen meenemen. Hiermee verrijken we de inhoud met een nieuwe samenwerking, zoals we die ook hebben met onder anderen Gartner, CIONET, DHPA, ICT Waarborg, Canalys en DMC."

Partners