05-05-2015

Evalueserve neemt Treparel over

Deel dit bericht

Het Nederlandse analytics-bedrijf Treparel is overgenomen door het Indiase Evalueserve, wereldwijd leverancier van research, analytics en data management-diensten. Treparel was al strategisch partner van Evalueserve. Eveluaserve zal het KMX analytics platform van Treparel in het eigen aanbod opnemen.

Jeroen Kleinhoven, CEO van Treparel (foto), zegt hier over: "We zijn blij dat we onderdeel gaan uitmaken van de marktleider op het gebied van IP en R&D diensten. Dit zal voor onze oplossingen nieuwe markten openen, en zal onze ervaren medewerkers de kans geven te werken aan flinke uitdagingen op het gebied van data-analytics, bij een indrukwekkend portfolio aan internationale bedrijven. Onze klanten en partners zullen hiervan meeprofiteren dankzij een versnelde R&D-roadmap, die zozal zorgen voor nieuwe verbeteringen en innovaties."

Volgens Marc Vollenweider, CEO van Evalueserve, past deze acquisitie bij de toenemende vraag naar slimme tools voor datamining, tekstmining en visualisatie van IP en R& D. "Onze klanten zullen hiermee snellere, meer betrouwbare en meer exacte inzichten kunnen halen uit complexe datasets."

Partners