02-06-2022

Move Beyond benoemt Rob Hoefnagel tot Algemeen Directeur

Deel dit bericht

Sinds 1 maart is Rob Hoefnagel (38) aangesteld als Algemeen Directeur van het strategisch project- en interim managementbureau Move Beyond. Hiervoor was hij Business Unit Manager Business Analytics bij Axians. In zijn nieuwe functie richt Hoefnagel zich op het verder ontwikkelen van zowel de strategische positie van Move Beyond als de innovatie binnen de interne organisatie.

Met de aanstelling van Hoefnagel zet Move Beyond de volgende stap in haar ambitie om de leidende partner te worden in project- en changemanagement voor zowel haar klanten als medewerkers.

Rob Hoefnagel begon zijn carrière bij Business Intelligence bedrijf Eniac in de tijd dat datagedreven werken nog in de kinderschoenen stond. In de volgende vijftien jaar vervulde hij diverse functies binnen dit vakgebied, zowel als zelfstandige als in loondienst. Zo is Hoefnagel founder van Sportence en begon hij in 2014 bij Axians. Hier heeft hij in korte tijd carrière gemaakt en was hij verantwoordelijk voor de oprichting van Axians start-up, Axians Urban Science in Amsterdam.

In zijn laatste functie, Business Unit Manager Business Analytics, was hij eindverantwoordelijk voor een team van zestig man en de ontwikkeling en implementatie van Business- en Artificial Intelligence. Onder de leiding van Hoefnagel zijn er nieuwe proposities op de markt gebracht en heeft er een cultuurverandering plaatsgevonden’.

Rob Hoefnagel over zijn nieuwe aanstelling: “Met de functie Algemeen Directeur geeft Move Beyond mij de kans om mijn ambities als ondernemer maar ook als eindverantwoordelijke te realiseren. Zowel op de korte als de lange termijn staan productie-, handel- en retailbedrijven voor grote strategische veranderingen. Onze klanten hebben de ambitie om te groeien en te transformeren naast hun dagelijkse operationele uitdagingen. Waar de strategie voor de realisatie helder op papier staat, zit de uitdaging vaak in de executie. Wij zijn bij deze vraagstukken de juiste partner voor onze klanten om de strategie uit te voeren. Onze rol zien we door onze expertise dan ook alleen maar groeien, bijvoorbeeld bij IT- en supply chain programma’s. Deze unieke propositie in combinatie met de cultuur in onze organisatie, maken dat ik van Move Beyond de leidende partner bij strategische verandering wil maken.”

Partners