11-12-2014

Jan-Willem Boerhout gekozen tot IT Hero 2014

Deel dit bericht

Jan-Willem Boerhout, Director Program Management bij Rituals, is zojuist tijdens het Management & IT Symposium 2014 in Het Spant in Bussum uitgeroepen tot IT Hero 2014. De jury heeft hem gekozen omdat hij erin geslaagd is in de retail, toch een sector die aarzelend staat tegenover de inzet van de nieuwste technologieën, met een ICT-project de operaties ingrijpend te verbeteren. Waar anderen klagen dat IT een bedreiging vormt, zet Rituals IT juist in om te groeien.       

Cosmeticamerk Rituals maakt een spectaculaire groei door. Tien jaar geleden had de keten nog één winkel in de Amsterdamse Kalverstraat en inmiddels is Rituals te vinden in veertien landen met 350 winkels en bijna 1000 ‘shop-in-shops’. IT speelt bij deze expansie een cruciale rol. Een van de meest recente projecten is het uniformeren van alle stamdata met behulp van de Master Data Management (MDM)-software van Stibo Systems. Hiermee heeft iedereen in de organisatie altijd de beschikking over de juiste data, wat uiteindelijk leidt tot altijd de meest recente stuurinformatie.

De IT Hero Award is vorig jaar in het leven geroepen om positieve aandacht te schenken aan succesvolle ICT initiatieven en IT helden. Essentieel bij het toekennen van deze award is de impact die de IT held heeft gehad met IT. Het maakt niet uit op welk niveau in de organisatie deze held werkt, iedereen komt in aanmerking voor deze award: werknemers, CIO’s, managers, ZZP’ers en studenten.

Lees hier meer over deze case

Partners