17-05-2023

Informatica biedt SaaS Master Data Management op Google Cloud

Deel dit bericht

Informatica heeft het partnerschap met Google Cloud verdiept en meer kracht in de handen van klanten gelegd met twee nieuwe ontwikkelingen: de lancering van Intelligent Master Data Management Software-as-a-Service (Intelligent MDM) native op Google Cloud en de uitgebreide Intelligent Data Management Cloud (IDMC) op Google Cloud in Europa. De aankondigingen werden gedaan tijdens Informatica World 2023, de jaarlijkse klantenconferentie in Las Vegas.

Volgens Jitesh Ghai, Chief Product Officer bij Informatica, kunnen gebruikers met MDM SaaS erop vertrouwen dat hun data verenigd en nauwkeurig zijn. "Europese organisaties kunnen elke databehoefte oplossen via de best-of-breed oplossingen die zijn geïntegreerd in ons ene IDMC-platform. Informatica helpt mensen in het Google Cloud-ecosysteem om hun data zinvol te maken, om bevoegd te zijn en om deze data uiteindelijk tot leven te brengen."

Informatica's AI-aangedreven, multidomein Intelligent MDM SaaS op Google Cloud biedt klanten een vertrouwd, holistisch beeld van hun volledige dataomgeving in alle bedrijfsdomeinen, van klanten, leveranciers en producten tot werknemers, locaties en branchespecifieke bedrijfsmiddelen. Het maakt de integratie en rationalisatie mogelijk van honderden ongelijksoortige gegevensbronnen tot één versie van de waarheid, of golden record, voor alle kritische bedrijfsactiviteiten, waardoor bedrijfsprocessen efficiënter worden en betrouwbare bedrijfsinzichten worden verkregen.

IDMC op Google Cloud in Europa komt tegemoet aan de bezorgdheid over datasoevereiniteit en lokalisatie die is ontstaan door de Algemene Verordening Gegevensbescherming en soortgelijke wetgeving. In Europa gevestigde organisaties kunnen nu IDMC-workloads binnen de EU implementeren, waardoor de gegevens en metadata van de klant in de regio blijven. Dit geeft klanten het vertrouwen dat ze de uitgebreide voordelen van IDMC kunnen benutten om hun gegevens goed te beheren en te maximaliseren zonder dat dit ten koste gaat van innovatie of van strenge compliance-eisen.

Partners