02-02-2024

TimeXtender neemt Exmon over

Deel dit bericht

TimeXtender heeft Exmon overgenomen, een softwarebedrijf voor data governance en master data management uit Reykjavik, IJsland.

Dit is een belangrijke stap in lijn met TimeXtenders productvisie, omdat het haar product verder zal versterken door het verbeteren van datakwaliteit, masterdatamanagement, governance en compliance.

TimeXtender's en Exmon's partners zullen nu een rijkere, uitgebreidere oplossing kunnen presenteren aan hun klanten met de mogelijkheid om de verschillende data governance- en managementbehoeften van verschillende industrieën en organisatiegroottes aan te pakken, waardoor hun marktbereik wordt vergroot en er meer mogelijkheden voor bedrijfsgroei worden gecreëerd.

De overname van Exmon door TimeXtender sluit aan bij de missie om datamanagement te vereenvoudigen door middel van automatisering, zodat bedrijven toegang hebben tot schone, betrouwbare en bruikbare data voor verbeterde operationele efficiëntie. Voor bestaande klanten toont deze overname een voortdurende toewijding aan voortdurende verbetering, waardoor hun investering in de oplossing van TimeXtender zich voortdurend ontwikkelt om te voldoen aan de toenemende eisen voor data governance.

Potentiële klanten zullen een aantrekkelijker aanbod vinden in de oplossing van TimeXtender, die nu een volledige reeks van datamanagement en governance mogelijkheden bevat, allemaal in een enkele, low-code gebruikersinterface.

De overname van Exmon door TimeXtender sluit aan bij haar missie om datamanagement te vereenvoudigen door middel van automatisering, zodat bedrijven toegang hebben tot schone, betrouwbare en bruikbare data voor verbeterde operationele efficiëntie.

Partners