25-05-2023

Reltio introduceert velocity packs voor cloud MDM-platform

Deel dit bericht

Reltio introduceert zogenaamde velocity packs voor de financiële en verzekeringssector. Deze cloud-native SaaS MDM-oplossingen voor deze specifieke marktsegmenten zorgen voor snelle en gemakkelijke samenvoeging en verrijking van alle relevante data. Dit maakt het mogelijk om zeer concreet waarde te verkrijgen uit alle kerndata.

Met een out of the box benadering en door gebruik te maken van voorgedefinieerde, industrie specifieke datamodellen, configuraties en integraties kunnen bedrijven razendsnel met schone en betrouwbare data aan de slag. Vooral voor deze sectoren met financiële data is de betrouwbaarheid en het snel kunnen bundelen van veel databronnen essentieel.
Reltio neemt het voortouw om bedrijfstakspecifieke, cloud native data management oplossingen te positioneren; fast, easy and simplified is het motto om bedrijven te helpen data fragmentatie op te lossen en consistente en betrouwbare data te voorzien voor de verschillende data consumers, op een eenvoudige wijze en in real time.

Ervaring gebundeld
Reltio werkt ruim tien jaar samen met grote namen in de financiële dienstverlening en de verzekeringssector en heeft de opgedane kennis en ervaring omgezet in het realiseren van sector specifieke en vooraf gedefinieerde datamodellen. De Velocity packs Reltio for Financial Services en Reltio for Insurance maken deel uit van een groot aantal “out of the box” oplossingen voor specifieke sectoren. Velocity packs van Reltio verzamelen, unificeren en verrijken kerndata waardoor consistente, betrouwbare en complete data “in real time” wordt gerealiseerd, als noodzakelijke basis voor een data gedreven bedrijfsvoering.

Partners