16-01-2015

‘Het volledige storage-spectrum is vertegenwoordigd’

Deel dit bericht

“Ik ben er trots op dat tijdens deze summit vendoren present zijn die het hele storage-spectrum beslaan, van high end tot low end”, zegt Thijs Vink, Director Benelux Advanced Solutions van IT-distributeur Ingram Micro. “Zij geven hun visie op de storage-markt en op de trends, en zij vertellen de deelnemers over de manier waarop ze invulling geven aan hun oplossingen voor die markt. Alles komt aan bod, van MKB tot high end datacenter storage.”

Hij doelt op de bijeenkomst Solutions made Simple, een grote Storage Summit die Ingram Micro op 6 maart organiseert in het NBC in Nieuwegein. “We zien dat alle segmenten binnen de storage-markt op dit moment een enorme groei doormaken”, zegt Vink. “Er speelt ontzettend veel, van de ontwikkelingen op mobiel gebied tot cloud. Tijdens de storage summit komen alle marktleiders samen die oplossingen bieden voor deze segmenten.”

Ronde tafel

Sjors Vonk, Value marketeer Benelux, voegt daaraan toe: “Van de vijftien aanwezige leverancier komen er twaalf aan het woord tijdens verschillende seminars, waarin zij hun visie geven op de toekomst van storage. Daarnaast hebben we een ronde tafelsessie waar diverse marktleiders aanschuiven, zoals HP, Netapp en Nimble. Zij gaan hier in discussie over trends en ontwikkelingen op de storage-markt. Tijdens deze dag zal Danny Frietman als dagvoorzitter optreden.”

Tijdens deze dag zullen drie overkoepelende thema´s centraal staan: Data growth & scalability, Flash storage en Back-up and archiving. Vink: “Storage Summit is bedoeld voor alle aanbieders van storage-oplossingen. Het aanbod tijdens de dag is heel breed, van leveranciers voor datacenter tot vendoren voor MKB en mobiele omgevingen. Dit maakt een bezoek aan deze summit interessant voor een breed scala aan bedrijven, van de traditionele VAR tot de grote System Integrator.”

Compleet verhaal

Vonk: “Met een breed aanbod bedoelen we ook dat deze dag is bedoeld voor zowel salesmensen als technisch personeel. De seminars zullen voornamelijk gericht zijn op sales, maar op de informatiemarkt zijn weer veel producten en technici aanwezig. Het is uitdrukkelijk bedoeld voor beide categorieën.” Op een informatiemarkt hebben alle leveranciers een stand waar zij hun producten tonen.

Vink: “Het is uniek dat we leveranciers over de hele breedte aan het woord laten komen. Er zijn in Nederland nooit evenementen waar alle aspecten van een markt vertegenwoordigd zijn. De storage summit biedt de bezoekers een compleet verhaal.”

Executive People is tijdens deze dag als mediapartner aanwezig, en zal onder meer vanaf een eigen studio op de beursvloer verslag doen van het evenement.

Tags:

Storage

Partners