15-05-2024

NetApp onthult unified data storage gebouwd voor AI-tijdperk

Deel dit bericht

NetApp heeft haar AFF A-Series systemen aangekondigd, die de meest veeleisende IT-workloads ondersteunen waarmee klanten worden geconfronteerd, waaronder GenAI, VMware en bedrijfsdatabases. NetApp heeft ook uitgebreide mogelijkheden toegevoegd aan haar portfolio om klanten efficiënter te laten werken met hun data benutten.

Volgens NetApp realiseren organisaties zich dat zakelijk succes met AI afhangt van twee kritieke factoren: data en IT-infrastructuur. Met de aankondigingen wil NetApp organisaties ondersteunen in beide factoren en een innovatieve intelligente data-infrastructuur bieden waarmee klanten de waarde van hun data met AI kunnen benutten.

De NetApp AFF A-Series systemen zetten de inspanningen van NetApp voort op het gebied van unified data storage voor de volgende generatie workloads. Door gebruik te maken van dezelfde technologie als de top drie openbare clouds, elimineert de NetApp AFF A-Series opslagsilo’s en opslagcomplexiteit. Daarnaast biedt het krachtige, intelligente en veilige opslag om elke workload te versnellen en te optimaliseren. Dit omvat geïntegreerde mogelijkheden om VMware-opslagkosten te optimaliseren en ongeëvenaarde flexibiliteit te bieden voor de toekomst.

Met de introductie van nieuwe, krachtigere all-flash storagesystemen uit de AFF A-serie zet NetApp zijn streven naar innovatie voort met unified data storage systemen die zijn ontworpen voor elke soort data, elke app en elke cloud. De nieuwe opslagsystemen uit de AFF A-serie zijn geschikt voor de meest veeleisende workloads, van bestaande bedrijfskritische apps tot GenAI-workloads die het succes in de toekomst zullen stimuleren. Deze nieuwe systemen zijn de NetApp AFF A1K, AFF A90 en AFF A70.

Unified data storage van NetApp ondersteunt protocollen voor blok-, bestands- en objectstorage en integreert naadloos met de drie grootste publieke cloudproviders. Hierdoor kunnen klanten workloads consolideren, datakosten verlagen en werken zonder silo's. Deze systemen worden ondersteund door NetApp ONTAP en bieden de eenvoud en betrouwbaarheid die tienduizenden organisaties van NetApp gewend zijn.

De nieuwe functies en mogelijkheden in NetApps datamanagement en geïntegreerde services omvatten:
Zes nieuwe StorageGRID-modellen; Cyber Vault referentiearchitectuur; SnapMirror Active Sync; FlexCache met Writeback; NetApp AIPod met Lenovo; BlueXP Classificatie.

Partners