03-06-2024

HPE faciliteert next-gen datamanagement

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt oplossingen aan voor het HPE GreenLake-cloud om het beheer en de optimalisatie van storage, data en workloads voor on-prem en public cloudomgevingen te vereenvoudigen.

Met de introductie van HPE GreenLake Block Storage voor AWS vereenvoudigt HPE data management en het plaatsen van workloads in de cloud door middel van softwaregedefinieerde storage. HPE GreenLake Block Storage for AWS is ontworpen om een naadloze, uniforme storage managementervaring te leveren in de hybrid cloud met een snellere time-to-value en enterprise-class resiliency.

Bedrijven kunnen op consistente wijze overal ter wereld storageomgevingen beheren en beschermen, en data workloads en back-ups verplaatsen voor optimale prestaties. Met HPE GreenLake Block Storage for AWS kunnen bedrijven hun datamanagement en applicatieontwikkeling en -implementatie in zowel on-prem als public cloudomgevingen optimaliseren. Het softwaregedefinieerde storageaanbod levert ook eenvoudige, kosteneffectieve hybrid clouddatabescherming en disaster recovery.

HPE Timeless Program
Met het HPE Timeless Program transformeert HPE de storage-ervaring met nieuwe investeringsbescherming en een naadloos levenscycluspad voor de infrastructuur. Klanten die kiezen voor block storage op HPE Alletra MP en deelnemen aan het programma, komen in aanmerking voor een upgrade naar een next-generation controller. Deze wordt geleverd zonder onderbreking wanneer ze hun abonnement verlengen.

AI-gestuurde intelligentie en analyses
Met AIOps-gebaseerd workloadbeheer en -observability via HPE Infosight en OpsRamp volledig geïntegreerd in het HPE GreenLake-cloud, stroomlijnen nieuwe cross-stack analytics het beheer van storage. Zo kunnen gebruikers proactief latency problemen voorkomen die de prestaties van workloads verminderen. Full-stack correlatie van resources gecombineerd met de AIOps engine stelt klanten in staat om verstoringen van de virtuele machine, storage, netwerk, compute en cloudinfrastructuur te observeren, te voorspellen en te beperken. Daarnaast kunnen HPE Alletra MP klanten nu het energieverbruik en de CO2-uitstoot observeren en trends herkennen via het HPE Sustainability Insight Center.

Private cloudoplossingen optimaliseren edge workloads en vereenvoudigen VM-mobiliteit
HPE Alletra MP en HPE SimpliVity Gen11 zijn nu beschikbaar als aanbod met HPE GreenLake voor Private Cloud Business Edition. Deze flexibele, self-service private cloud vereenvoudigt het beheer van virtuele machines en de mobiliteit tussen on-prem en publieke cloudomgevingen.

Partners