10-03-2023

Reltio introduceert velocity packs voor Life Sciences en Healthcare sector

Deel dit bericht

Reltio, leverancier van SaaS Master Data Management oplossingen introduceert data oplossingen voor de Life Sciences en Healthcare sector. De SaaS oplossingen voor deze marktsegmenten zorgen voor snelle samenvoeging en verrijking van alle relevante data die vitaal zijn voor datagedreven business innovaties en initiatieven. Deze zogeheten velocity packs voor Life Sciences en Healthcare, zijn ontwikkeld op basis van specifieke datamodellen en voorgedefinieerde configuraties voor deze marktsegmenten.

De velocity packs zijn onderdeel van Reltio’s groeistrategie gericht op specifieke oplossingen per marktsegment voor versnelde waardecreatie uit data. Reltio breidt uit in Europa en de introductie van deze velocity packs wordt aangegrepen om ook in Nederland klanten te helpen bij de unificatie en kwaliteit van data voor hun belangrijkste business domeinen. Reltio is een innovatieve leider op het gebied van moderne Master Data Management oplossingen.

Innovatie door snellere waarde realisatie vanuit data
Voor bedrijven die hun vitale kerndata in waarde willen omzetten, is het van belang dat zij alle relevante data samenbrengen, verrijken en de betrouwbaarheid verhogen. Reltio vereenvoudigt dit proces met een nieuw aanbod van oplossingen waarmee klanten in verschillende marktsectoren door middel van derde generatie master data management een voorsprong kunnen nemen. De velocity packs van Reltio zijn out of the box-oplossingen met voorgedefinieerde configuraties, data modellen en integraties. De datamodellen helpen organisaties in de Life Sciences en HealthCare sector om in real time alle relevante data te verzamelen, uniform te maken en te verrijken tot betrouwbare business informatie. De klanten van Reltio kunnen zo de kwaliteit van data verbeteren en een single source of truth (consistente data op één plek) voor deze kerndata realiseren. Dit helpt bedrijven sneller waarde uit data te halen, namelijk een fractie van de jaren die traditionele Master Data Management systemen zouden vergen.

Twee oplossingen
Reltio for Life Sciences velocity pack stelt bedrijven in deze sector in staat om met hun klantgegevens concrete verbetering te realiseren in de relaties, de effectiviteit in sales en marketing alsmede een verhoogde efficiency en versnelde groei. Reltio for Healthcare velocity pack ondersteunt data domeinen zoals zorgaanbieders en patiënten waardoor nieuwe business initiatieven kunnen worden ontwikkeld en naleving van richtlijnen en regelgeving wordt gerealiseerd.

Partners