05-09-2015

Nominaties bekend voor Deloitte Fast50

Deel dit bericht

De genomineerden van de Deloitte Technology Fast50 van dit jaar zijn bekend. Dit wordt de 16e editie van de jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Genomineerden worden dit jaar voor het eerst geselecteerd op basis van de omzetgroei over de afgelopen vier (2011-2014) in plaats van vijf jaar. 

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dit jaar een opvallend aantal ondernemingen dat eerder of zelfs meerdere keren in de top 50 is geëindigd. De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden. Dit maakt dat er variatie en doorontwikkeling is in het soort ondernemingen dat meedoet. Daarnaast valt op dat veel inschrijvers en genomineerden zich snel begeven op het niveau van een netwerkorganisatie.

Rising Star
Voor bedrijven die zijn opgericht na 31 december 2010 bestaat de Rising Star-categorie. De tien genomineerden worden op 11 september bekendgemaakt. Deze jonge veelbelovende bedrijven zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld op omzetpotentie, schaalbaarheid en innovatiekracht. Op het Rising Star-event dat voorafgaand aan de Fast50 Award-ceremonie plaatsvindt, kiest de jury na het beoordelen van de pitches de Rising Star van 2015 en de Most Disruptive Innovator. 

De bekendmaking van de 16e editie van de verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux vindt plaats op 9 oktober 2015 in Groningen. Deelnemers maken daarnaast kans op een plek in de EMEA Fast500 en de Global Fast100.

 

Company:

Deloitte

Partners