27-02-2017

Pyramid Analytics voor vierde keer erkend in Gartner Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms

Deel dit bericht

Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, is door Gartner, Inc. opgenomen in het Magic Quadrant voor Business Intelligence en Analytics Platforms 2017. Dit is het vierde achtereenvolgende jaar dat het bedrijf een plaats heeft verdiend in het rapport van Gartner.

Pyramid Analytics is gericht op uitgebreide compatibiliteit. Haar sterk onderscheidende platform combineert flexibele self-service analytics met gecentraliseerd beheer, en voldoet aan de veranderende behoeften van organisaties. BI Office blinkt uit door de gemakkelijke implementatie, krachtige mogelijkheden voor gebruikers, en de unieke ondersteuning voor gebruikersgedreven en IT-enabled datamodellen voor in-company clouds en traditionele on-premises servers.
Het Gartner Magic Quadrant is het resultaat van onderzoek naar business intelligence en analytics platformen, en geeft een breed overzicht van de relatieve posities van concurrenten in de markt. Het Magic Quadrant helpt zakelijke beslissers snel na te gaan hoe goed technologieproviders hun beoogde visie uitvoeren hoe ze presteren volgens Gartner’s beeld van de markt.
Om het Business Intelligence en Analytics Platform Magic Quadrant 2017 rapport van Gartner te downloaden, klik hier.

Over Pyramid Analytics

Pyramid Analytics is de internationale leverancier van BI Office, een business analytics-platform waarmee individuen - van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers - hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. Dit complete webgebaseerde platform biedt een combinatie van self-service analytics met gecentraliseerde governance. Voor meer informatie, bezoek www.pyramidanalytics.com.

Partners