14-05-2015

1 september 2015 tweede editie Dutch IT Society Event

Deel dit bericht

Na een zeer geslaagde eerste editie in 2014 zal op dinsdagmiddag 1 september het tweede Dutch IT Society Event plaatsvinden. Dit unieke netwerkevent, waar beslissers uit de gehele IT-branche aanwezig zijn, wordt georganiseerd door Dutch IT-channel en Executive-People.

Op kasteel Cammingha komt de Nederlandse IT-industrie samen om over ontwikkelingen in de markt te praten, het netwerk te verstevigen en te toosten op voortzetting van het succesvolle eerste halfjaar. CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers en distributeurs kunnen tijdens een culinaire beleving met elkaar in ongedwongen sfeer netwerken.

“Het doel van dit event is om de hele keten bij elkaar te brengen. Vooral de vrijblijvende sfeer staat hierbij centraal. Er zijn al veel evenementen in onze branche die een druk programma hanteren, hier hoeft een keer niks. Kortom, in een ontspannen sfeer netwerken, want tenslotte moeten we het toch samen doen”, aldus Marco van der Hoeven (hoofdredacteur Executive-People) en Witold Kepinski (hoofdredacteur Dutch IT-channel).

Het Dutch IT Society Event vindt plaats op dinsdag 1 september tussen 16.00 en 20.00 uur en is alleen toegankelijk op basis van persoonlijke uitnodiging die voorzien is van een code. Meer informatie: dutchitevent.nl

Voor een impressie van de vorige editie kijk hier.

Tags:

ICT-branche

Partners