14-10-2014

Microsoft integreert Salesforce met Power BI for Office 365 en Excel

Deel dit bericht

Microsoft en Salesforce bieden gezamenlijke oplossingen, waaronder Salesforce1 for Windows, Salesforce for Office en de integratie van Salesforce met Power BI for Office 365 en Excel.  Hiermee kunne gebruikers beter mobiel werken, aldus Satya Nadella, CEO van Microsoft en Marc Benioff, CEO van Salesforce.

Tijdens Dreamforce 2014 tonen de bedrijven diverse nieuwe oplossingen die hun CRM-platform verbinden met productiviteitsoplossingen Salesforce1 for Windows helpt klanten hun bedrijf te runnen vanaf hun Windows 8.1 smartphones en tablets. De Salesforce1 for Windows app is momenteel beschikbaar via een invite-only preview, met algemene beschikbaarheid verwacht voor de tweede helft van 2015. Klanten kunnen Salesforce 1 nu al wel gebruiken via Internet Explorer op Windows 8.1-apparaten.

Salesforce for Office geeft klanten toegang tot de inhoud die zij nodig hebben om altijd en overal samen te werken, te verkopen, service te bieden en marketing te doen.

Salesforce Files helpt klanten Microsoft SharePoint te ontsluiten zodat ze mobile en social kunnen worden gebruikt in het kader van een Salesforce bedrijfsproces. Salesforce Files is direct beschikbaar.

Salesforce1 integratie met Microsoft Office, SharePoint en OneDrive for Business op iOS en Android stelt gebruikers van deze platforms in staat documenten probleemloos te openen, te bewerken en op te slaan.

Met de nieuwe Salesforce1 App voor Outlook kunnen klanten hun Salesforce-gegevens direct vanaf Outlook beheren en bewerken.

De nieuwe integratie van Power BI for Office 365 en Excel stelt klanten in staat bi-directioneel gegevens in en uit Salesforce en Excel te laden om rapporten te bouwen, te visualiseren en nieuwe inzichten te krijgen, alauds de twee partners,

WK

Partners