03-06-2015

Conclusion helpt klanten met data en integratievraagstukken via Conclusion Data & Integration Services

Deel dit bericht

Virtual Sciences treedt toe tot Conclusion. Hierdoor wil het bedrijf opdrachtgevers beter kunnen helpen met data en integratievraagstukken. Kennis van businessprocessen, datamanagement en integratietechnologieën (zoals Oracle, IBM, TIBCO en open source) worden gebundeld in de nieuwe serviceline Conclusion Data & Integration Services. Met deze serviceline wil Conclusion bedrijven helpen beter te presteren door het koppelen van bedrijfsapplicaties en het optimale resultaat uit hun data te halen.

Conclusion Data & Integration Services (DIS) helpt bedrijfsprocessen te stroomlijnen door het koppelen van bedrijfsapplicaties. Dit resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering, grip op de verschillende (cloud-)systemen en de mogelijkheid om nieuwe applicaties sneller en goedkoper te implementeren. Daarnaast helpt Conclusion DIS bij het ontsluiten, structureren, integreren en analyseren van data. Zo beschikt de hele organisatie of bedrijfsketen over dezelfde informatie en zijn beslissers op elk niveau in staat om de data te doorgronden en hier actie op te ondernemen. Samen met de bestaande IT-servicelines, Infrastructure Services en Application Services, werkt Data & Integration Services aan IT-oplossingen die aansluiten op de organisatiebehoeften van vandaag en morgen.

Virtual Sciences
Conclusion breidt haar bestaande aanbod van integratiediensten uit met de toetreding van Virtual Sciences tot het Conclusion business & social ecosystem. Virtual Sciences is opgericht in 1999 en heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in IBM- en open source-integratietechnologie en het ontsluiten van gegevens uit verschillende bronnen. Samen met experts van AMIS en First8 maakt Virtual Sciences onderdeel uit van Conclusion Data & Integration Services.

Engbert Verkoren, algemeen directeur van Conclusion: “De interpretatie en integratie van grote hoeveelheden gegevens speelt in onze huidige maatschappij een cruciale rol. Bij onze klanten spelen daarnaast vraagstukken op het gebied van de betrouwbaarheid, privacy en veiligheid van gegevens. Virtual Sciences vormt op dit vlak een strategische versterking voor Conclusion. Zo helpen wij onze klanten nog beter bij hun complexe data- en integratievraagstukken."

Partners