26-11-2014

VNSG-directeur Rob van der Marck in SAP User Group Executive Network leadership team

Deel dit bericht

Rob van der Marck, directeur van de Vereniging Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) is gekozen tot Core Leadership Team member van SAP User Group Executive Network (SUGEN). SUGEN is een wereldwijd netwerk van zestien SAP gebruikersverenigingen die onderling samenwerken en gesprekspartner van SAP zijn voor strategische onderwerpen die belangrijk zijn voor SAP-klanten.

Van der Marck is samen met een nieuwe voorzitter en twee andere leden van het leiderschapsteam gekozen tijdens de halfjaarlijkse SUGEN meeting, dit keer in Berlijn, parallel aan het technologie-evenement SAP TechEd. Het SUGEN leiderschapsteam bestaat nu uit de volgende personen:

• William Khalil, voorzitter – SUGMENA (Midden-Oosten/Noord-Afrika)
• Grahame Reynolds – SAUG (Australië)
• Stein-Ove Rov – SBN (Noorwegen)
• David Ruiz Badia, zittend lid – AUSAPE (Spanje)
• Rob van der Marck - VNSG

Van der Marck: “Ik ben erg blij dat ik namens de VNSG in het leiderschapsteam zit. Het biedt mij en daarmee indirect onze leden de gelegenheid om mede de richting van SUGEN te bepalen. Tevens hebben we hierdoor directer overleg met SAP en kunnen we invloed uitoefenen op de inhoudelijke agenda met strategische onderwerpen op het gebied van de productstrategie, het supportmodel en het licentiemodel.”

Tonnie van der Horst, oud-voorzitter van de VNSG, heeft na een termijn van vier jaar afscheid genomen als voorzitter van SUGEN. “Wij zijn Tonnie van der Horst dankbaar voor zijn bijdrage, toewijding en leiderschap voor SUGEN namens de VNSG. Hij heeft veel tijd gestoken in zijn rol als voorzitter om zaken voor SUGEN en de VNSG voor elkaar te krijgen”, aldus Van der Marck.

Partners