28-08-2013

Ilco Slikker en Geordy Bouwhuis aan de slag bij IRIS

Deel dit bericht


I.R.I.S. – gespecialiseerd in Intelligente Documentherkenning (IDR), Enterprise Content Management (ECM) en complexe infrastructuur voor Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) – heeft een nieuwe business consultant en sales account manager aan het team toegevoegd. Als sales account manager gaat Ilco Slikker klanten van I.R.I.S. adviseren over het belang van Enterprise Information Management en de ‘best of breed’ producten van HP/Autonomy, OpenText en I.R.I.S. zelf. Geordy Bouwhuis zal als business consultant adviseren over de producten en diensten van I.R.I.S. en de implementatie bij klanten begeleiden.Geordy Bouwhuis (36) was eerder onder meer werkzaam als proces- en informatieanalist bij Quion en Atos (Origin). Bij zijn vorige werkgever Devoteam vervulde hij de rol van enerzijds senior business analist en anderzijds BA-trainer. Als analist voerde hij analysetrajecten uit bij de klanten van Devoteam, als trainer heeft hij kandidaten opgeleid voor het ISEB-diploma in business analysis. Naast het diploma in business analysis heeft hij de studie HBO Bedrijfskundige Informatica met afstudeerrichting Business Process Management doorlopen.

“Ik verwacht met mijn expertise te kunnen bijdragen aan de business consultancy-praktijk binnen I.R.I.S, zodat we een geoptimaliseerde dienstverlening richting onze klanten kunnen realiseren.” De belangrijkste taken als business consultant bij I.R.I.S. zijn: inventarisatie en advisering (in kaart brengen van klantbehoeften en -processen en bijbehorende eisen), het geven van (pre-sales) productdemonstraties, het begeleiden van de implementatiefase (afstemming en controle op eerdere analyses) en het geven van trainingen aan eindgebruikers.

Ilco Slikker (33) is na zijn studie HBO Elektrotechniek, afstudeerrichting Technisch Commercieel, bij KPN in dienst gegaan als projectmanager. Daarna was hij projectmanager bij Realworld Systems, gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van Geografische Informatie Systemen, en als Sales Manager lid van het MT van de BV.

“Bij I.R.I.S. staat de klant voorop en ook mijn doel is 100% tevreden klanten. Commerciële successen en zo bijdragen aan continuïteit en groei van I.R.I.S. zijn te bereiken via teamwork met klanten, collega’s en partners.” Als sales account manager denkt hij met prospects en klanten mee in het vertalen van een informatie strategie naar een Enterprise Information Management propositie. De toevoeging van Ilco aan het salesteam draagt bij aan de aangebrachte focus op accountmanagement bij bestaande klanten en de verdere groei van I.R.I.S. in zijn geheel.

Partners