02-09-2016

Stibo Systems en Wipro sluiten partnerschap voor Master Data Management oplossingen

Deel dit bericht

Stibo Systems, aanbieder in multi-domein Master Data Management oplossingen en Wipro, leverancier en specialist op het gebied van IT, consulting en business process services, gaan samen Master Data Management oplossingen aanbieden. De samenwerking is gericht op het opbouwen van betrouwbare dataverzamelingen, om gezamenlijke klanten te helpen accurate inzichten te verkrijgen bij hun digitale transformatie.

De kennis van Wipro op het gebied van end-to-end analytics, MDM- en Information Management-oplossingen in verschillende branches wordt gecombineerd met de MDM-oplossing STEP Trailblazer van Stibo Systems. STEP Trailblazer biedt gebruikers een krachtige, grid-gebaseerde weergave van product data, die de overdracht van meerdere items zoals product families en varianten vergemakkelijkt, terwijl tegelijkertijd essentiële validatiecontroles worden uitgevoerd.

Center of Excellence
Als onderdeel van deze samenwerking zullen Wipro en Stibo Systems ook een state-of-the-art MDM Center of Excellence in Bangalore opzetten. Hier zijn de best practices, demo’s, standaarden en richtlijnen te zien die worden ingezet bij diverse klantprojecten.

Meer informatie: Wipro en Stibo Systems

Partners