03-05-2016

Stibo Systems actief in retailsector met STEP MDM-platform

Deel dit bericht

Stibo Systems, aanbieder in multidomein Master Data Management oplossingen, gaat samen met foryouandyourcustomers de STEP MDM-oplossing inzetten bij de Globus hypermarkten in Duitsland.

Het 190 jaar geleden opgerichte Globus exploiteert 46 hypermarkten in Duitsland en 26 in Rusland en Tsjechië. Globus heeft voor STEP MDM gekozen om haar klanten zoveel mogelijk relevante informatie te bieden. Doelstelling is een nog positievere shopervaring in de winkels, online en via gedrukte media te creëren. Eén van de eerste stappen om  de gewenste voordelen voor de klant te realiseren, is te zorgen dat sneller en meer gepersonaliseerde up-to-date content beschikbaar komt via nieuwe en bestaande communicatiekanalen zoals apps en brochures.

Key points:
- Hogere kwaliteit product- en klantinformatie beschikbaar voor de organisatie
- Klanten krijgen betere en voor hen relevante informatie
- STEP biedt flexibiliteit en een eenvoudige configuratie; programmeren is niet nodig
- STEP werkt samen met ERP-oplossingen als SAP

Volgens Hoofd multichannel innovatie Ralf Jung bij Globus Hypermarket Holding is innovatie is ingebed in de bedrijfscultuur van Globus. Aangezien de detailhandel een nieuw digitaal tijdperk in gaat, is een geïntegreerde en duurzame multichannel strategie nodig voor een up-to-date werkomgeving. “Onze uitdaging is ervoor te zorgen dat de systemen en processen die hiermee verband houden snel ingevoerd zijn in onze winkels en dat ze de klantvraag ondersteunen. Met Stibo Systems en foryouandyourcustomers hebben we hiervoor twee professionele partners gevonden."

Voor meer informatie: www.stibosystems.nl

Partners