03-03-2016

Stibo Systems lanceert STEP Trailblazer 8.0 met In-Memory database

Deel dit bericht

Stibo Systems, aanbieder in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, kondigt STEP Trailblazer 8.0 aan, de nieuwste versie van haar MDM-oplossing met een In-Memory Database component.

De In-Memory database maakt gebruik van de grote hoeveelheid geheugen die zich op een applicatieserver bevindt. Door de data rechtstreeks uit het geheugen te halen en niet vanaf de harde schijf, is minder tijd nodig voor het exporteren van grote complexe datasets en voor het verwerken van data objecten met meerdere referenties.

Master Data Management is volgens Christophe Marcant, VP Product Strategy bij Stibo Systems, onmisbaar om de groeiende stroom van informatie binnen bedrijven te managen. “Maar dit vereist technologie die grote hoeveelheden data over meerdere complexe domeinen aankan. Omdat steeds meer bedrijven een grote digitale omslag doormaken, zie ik de behoefte aan meer en complexere product- en klantdata toenemen. Zowel on premise als in de Cloud kan de In-Memory database complexe datamodellen tot 100 keer sneller vinden en tot drie keer sneller exporteren."

De STEP In-Memory Database is eenvoudig te installeren; de infrastructuur is flexibel en schaalbaar ten aanzien van volume en complexiteit van bedrijfsdata. STEP Trailblazer 8.0 komt dit voorjaar beschikbaar.

Meer informatie: www.stibosystems.nl

Partners