25-01-2016

Vistaprint versnelt productintroducties met Master Data Management van Stibo Systems

Deel dit bericht

Stibo Systems, aanbieder in multidomein Master Data Management (MDM) oplossingen, heeft aangekondigd dat Vistaprint, onderdeel van Cimpress N.V., haar MDM-oplossing STEP gaat inzetten voor de go-to-market strategie. Als toonaangevend leverancier van professioneel, uniek marketingmateriaal voor de startende en ervaren ondernemer, gaat Vistaprint STEP gebruiken voor de uitbreiding van haar productaanbod en voor het verkorten van de time-to-market.

"Vistaprint investeert continu in technologieën die ons verder brengen, zodat onze klanten via ons platform gepersonaliseerd kleine aantallen unieke kwaliteitsproducten tegen redelijke prijzen kunnen maken. Master Data Management is een van deze nieuwe technologieën. We zijn onder de indruk van het platform STEP van Stibo Systems en van de kennis en expertise in hun teams," zegt Chris Connors, Sr. VP Technology Vistaprint.

Vistaprint biedt betaalbare marketingproducten met designtools die geschikt zijn voor ieder gebruikersniveau en die voldoen aan iedere wens. Zo kan iedereen zijn klanten bedienen met uniek marketingmateriaal.

Bart Coenen, Managing Director Stibo Systems: "Al ruim 20 jaar levert Vistaprint individuele bestellingen met een hoge persoonlijke relevantie. Door het grote productaanbod en het toenemend aantal kanalen, is toegang tot nauwkeurige, gedetailleerde en consistente productinformatie essentieel voor het bedrijf. We zijn er trots op dat we hier een rol in kunnen spelen."

Meer informatie: www.stibosystems.nl

Partners