Door: Redactie

iSOC24organiseert ‘Be in control’ symposium

Deel dit bericht

Wat betekent de aankomende Wet meldplicht datalekken voor u? Waar moet uw organisatie allemaal aan voldoen? En hoe kunt u in control raken en blijven? U komt het op 23 april allemaal te weten tijdens het symposium ‘Be in control'.

Op donderdag 23 april a.s. besteedt iSOC24 op deze gratis informatieve dag in een informele sfeer aandacht aan praktijksituaties. Daarbij gaat het om de wettelijke zijde, maar ook de oplossingen die er zijn om ‘in control’ te raken. Het niveau is afgestemd op het management en technische medewerkers. Uiteraard heeft de dag een hoog informatief karakter en dat past bij iSOC24. De organisatie ziet het immers als een belangrijke taak om organisaties te informeren over de veranderingen.

De dag bestaat uit de volgende onderdelen: plenaire sessies rondom de Wet meldplicht datalekken (Duthler Associates) en de rol van de Autoriteit persoonsgegevens, parallelsessies door onze fabrikanten (RedSocks, LogPoint, Digital Guardian, Unomaly en Rapid7) en praktijkcases (proces nadat zich een hack heeft voorgedaan).

Locatie: UniePlaza, Multatulilaan 12, 4103 NM Culemborg

Informatie en aanmelden: https://www.isoc24.com

Partners