20-01-2015

Pieter van Foreest gebruikt UNIT4 Zorgmonitor vanuit Azure cloud

Deel dit bericht

Pieter van Foreest gaat UNIT4 Zorgmonitor inzetten voor het snel verkrijgen van inzicht in de performance van de organisatie. De ouderenzorgorganisatie gaat de BI-oplossing gebruiken om gegevens uit meerdere bedrijfssystemen te kunnen aanbieden aan het management.

Het doel is het ontsluiten van stuurinformatie voor het management en zelfsturende teams. Daarnaast kan de zorgorganisatie het systeem ook inzetten voor verantwoording naar cliënten, zorgautoriteiten en gemeenten. Pieter van Foreest neemt de BI-oplossing af als clouddienst gebaseerd op het Azure platform.

Pieter van Foreest behoort tot de twintig grootste ouderenzorgorganisaties in Nederland en biedt (thuis)zorg en welzijnsactviteiten in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Westland. De organisatie telt 25 locaties, 3.400 medewerkers en er zijn 2.400 vrijwilligers actief.

Pieter van Foreest ging begin 2014 op zoek naar een business intelligence-oplossing om het genereren en presenteren van managementinformatie te vereenvoudigen. Managementinformatie kwam tot stand met behulp van de op Excel gebaseerde oplossing. Na een selectie en validatie bij een referentieklant, is UNIT4 als voorkeursleverancier geselecteerd.

Door: Witold Kepinski

Partners