17-09-2014

OpenDocs overgenomen door Delaware Consulting Nederland

Deel dit bericht

OpenDocs opereert vanaf nu onder de vlag van Delaware Consulting Nederland. Hierdoor wil Delaware een grotere speler zijn op het vlak van informatiemanagementoplossingen in Nederland.

“De link tussen informatiemanagement en ERP-toepassingen is voor elk bedrijf een uitdaging en biedt nieuwe mogelijkheden om processen te optimaliseren. Door de krachten te bundelen, zijn OpenDocs en Delaware Consulting nog beter gewapend om huidige en nieuwe klanten te ondersteunen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen”, aldus Frank van Asten, partner bij Delaware Consulting.

OpenDocs bouwde de voorbije jaren een reputatie op als implementatiepartner in informatiemanagementprojecten. Naast een uitgebreide knowhow van de OpenText-productportfolio, kan het bedrijf uit ’s-Hertogenbosch ook mooie referenties van SharePoint- en K2-implementaties voorleggen.

Sinds 1 september maakt het volledige OpenDocs-team integraal deel uit van Delaware Consulting. Hiermee ziet Delaware zijn personeelsbestand in Nederland verder groeien, met onder meer een aantal informatiemanagementspecialisten.

WK

Partners