21-08-2014

Profource lanceert nieuwe website

Deel dit bericht

Profource, de Oracle-autoriteit met ruim 250 medewerkers, is live met een nieuwe website. Naast vormgeving en fotografie, is de content en toegang op mobiele apparaten ook verbeterd. Er is een balans tussen de diensten en producten die Profource levert, aangevuld met expertises, diverse klantcases en presentaties van consultants. Daarnaast wordt er actueel Oracle-gerelateerd nieuws geplaatst geïntegreerd met sociale media.

Begin dit jaar zijn de twee Oracle-specialisten Fit 4 Finance en OC-C gefuseerd onder één noemer: Profource. Dit was dan ook de aanleiding om de website een nieuw gezicht te geven. De website is geschikt voor verschillende apparaten zoals desktops, tablets en smartphones en maakt gebruik van de modernste HTML5 technieken. 

Diensten en expertises 
Wim Seebregts, directeur bij Profource vertelt over de nieuwe identiteit: “De wereld verandert en wij veranderen mee. Door onze naamsverandering begin dit jaar willen wij gezien worden als een professionele partner met een duidelijk gezicht en eenduidige positionering. Vandaar dat wij gekozen hebben voor één naam en een nieuwe identiteit. Hier hoort ook een frisse en moderne nieuwe website bij. Ik ben erg tevreden met het resultaat.”

De basis voor de dienstverlening van Profource vormt Oracle Applications. Profource combineert gespecialiseerde applicatie- en systeemervaring met kennis van specifieke bedrijfsprocessen: Finance & Control, Human Capital Management, Supply Chain Management, Project Portfolio Management en Procurement. Daarnaast heeft de organisatie ervaring met E-Invoicing, Cloud en Business Intelligence. Over deze en andere expertises is meer informatie te vinden op de vernieuwde website:www.profource.com 

Partners