Salesforce1 World Tour
(27-05-2014)

Deel dit bericht

 

Op 27 mei a.s. vindt in de RAI in Amsterdam het grootste business innovatie-evenement van Nederland plaats: de Salesforce1 World Tour.

Met een samenleving die snel verandert en verder digitaliseert moeten organisaties steeds sneller inspelen op de wensen van klanten in de breedste zin: burgers, patiënten, consumenten en medewerkers. Nu steeds meer mensen massaal en 24 uur per dag online zijn, moeten organisaties structureel transformeren in werkelijk vraaggestuurde organisaties. Tijdens de Salesforce1 World Tour wordt in diverse tracks en presentaties ingegaan op de mogelijkheden om door middel van business innovatie deze omslag te maken.

Mobiel, social en open in de cloud

Het event staat volledig in het teken van business innovatie en bezoekers kunnen naast de key notes ook rekenen op breakout sessies, inspirerende klantverhalen, live demos en een Cloud Expo met meer dan 25 Cloud-specialisten. Naar verwachting zullen meer dan 2000 bezoekers het evenement bezoeken. Salesforce.com laat hier onder meer zien hoe organisaties de ontwikkeling en het uitrollen van nieuwe bedrijfskritische apps drastisch kunnen versnellen. Bedrijfsprocessen worden verplaatst naar apps die direct mobiel en via alle social kanalen bereikbaar zijn. Daarbij is het platform open, wat betekent dat het ook externe ontwikkelaars in staat stelt om apps te ontwikkelen die perfect aansluiten op de wensen, behoeften en eisen van hun klanten.

Dit innovatiemodel krijgt vorm in de AppExchange, een marktplaats van business apps waar inmiddels meer dan 2000 apps verkrijgbaar zijn.

Programma en aanmelden

Hieronder staat het programma van dinsdag 27 mei:

08:00 - 10:00 Registratie & Cloud Expo

08:30 - 09:10 Breakout sessies

10:00 - 12:00 Keynotes van onder meer Frank van Veenendaal, Vice Chairman, salesforce.com en

Jeroen Tas, CEO Healthcare Informatics Solutions and Services, Philips

12:00 - 13:00 Lunch in Cloud Expo

12:00 - 18:00 Cloud Expo

13:00 - 16:45 Breakout sessies

16:30 - 18:00 Afsluitende Keynote met Gerard Kemkers, oud-langebaanschaatser en coach van Olympisch kampioenen Sven Kramer en Ireen Wüst & receptie

Via deze link meldt u zich kosteloos aan voor Salesforce1 World Tour Amsterdam.

 

Tags:

CRM

Partners