11-12-2020

Salesforce-platform compatibel met publieke cloud dankzij Hyperforce

Deel dit bericht

Salesforce heeft Hyperforce aangekondigd, een platformarchitectuur die is gebouwd om Salesforce Customer 360 - inclusief Salesforce Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud, Commerce Cloud, Industries - veilig en betrouwbaar te kunnen leveren in publieke clouds.

De Hyperforce-architectuur is ontworpen om een krachtig en schaalbaar platform te bieden voor ondersteuning van het klantenbestand van Salesforce. Hyperforce stelt klanten in staat om hun Salesforce-apps en -services overal veilig te implementeren, terwijl ze tegelijkertijd van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de publieke cloud kunnen profiteren.

Hyperforce geeft gebruikers volgens profielen toegang tot het juiste niveau van klantgegevens. Hierdoor wordt gevoelige informatie beter beschermd tegen fouten. Encryptie, zowel van plaatselijke data als data die verzonden worden, is standaard voorzien, waardoor privacy en veiligheid van de data zijn gewaarborgd. Via Hyperforce kunnen klanten ervoor kiezen om data op een bepaalde locatie op te slaan om de specifieke regelgeving voor hun bedrijf, industrie en regio na te leven. Ook alle bestaande Salesforce-apps kunnen worden uitgevoerd op Salesforce Hyperforce.

Partners