09-04-2021

VANAD Group benoemt Derk-Jan Brand tot nieuwe CEO QuandaGo

Deel dit bericht

Derk-Jan Brand, voormalig Vice President en Managing Director van Pegasystems, is door de VANAD Group aangesteld als Chief Executive Officer van QuandaGo, leverancier van cloudgebaseerde customer experience- en procesautomatiseringssoftware.

“De kwaliteiten en ervaring met snelle groei die Derk-Jan meebrengt, stellen QuandaGo in staat om business development en internationale groeiplannen versneld uit te voeren,” zegt Arnoud Munneke, Co-Founder van QuandaGo en Chief Commercial Officer van de VANAD Group. “Tegelijkertijd brengt Derk-Jan ervaring en deskundigheid mee op het vlak van automatisering van customer service en bedrijfsbrede customer engagement, zaken die ons helpen bij nog sneller innoveren voor onze klanten en bij het nemen van een voorsprong ten opzichte van onze concurrenten.” Met de benoeming van Derk-Jan Brand heeft QuandaGo officieel het executive boardteam compleet en is daarmee optimaal gepositioneerd voor toekomstige groei en internationale uitbreiding naar markten in Europa, Azië en Noord-Amerika.

“Ik ben vereerd en enthousiast dat ik mij juist in deze spannende groeifase van QuandaGo kan aansluiten bij het QuandaGo-team; tevens het moment waarop de markt voor customer experience software grote veranderingen doormaakt”, zegt Brand, CEO van QuandaGo. “We hebben een sterk getalenteerde groep mensen aan boord en beschikken over een productportfolio met een groot disruptief potentieel. Ik zie er naar uit om nauw samen te werken met de medewerkers, partners en klanten van QuandaGo om hierop voort te bouwen. We zijn nog maar net begonnen!”

Partners