15-05-2020

Vier Stibo Systems-partners richten Master Data Alliance op

Deel dit bericht

Vier IT-adviesbureaus in Europa hebben een unieke alliantie gevormd onder de naam Master Data Alliance om waardevolle, concurrerende oplossingen en diensten te kunnen aanbieden op het gebied van MDM en PIM. De Stibo Systems-partners Sigma IT, YellowGround, msg en Micropole concludeerden dat er veel te winnen is door samen te werken op het gebied van knowhow, middelen, expertise en passie voor het leveren van klantwaarde.

Alle vier de bedrijven hebben MDM- en PIM-gerelateerde domein- en branchespecifieke specialisten in dienst en zijn lokaal aanwezig in elf verschillende landen in Centraal-Europa en de Scandinavische landen en in zes verschillende talen. Er zijn meer dan 90 PIM- en MDM-experts met ervaring van meer dan honderd MDM- en PIM-implementatieprojecten door de jaren heen. "Met de unieke pan-Europese MDM- en PIM-capaciteit van Master Data Alliance willen we internationale klanten helpen die vaak om een ​​mix van lokaal partnerschap, wereldwijde bedrijfskennis, internationale en uitgebreide projectervaring en lokale kennis van de markt en de bedrijfscultuur van de klant vragen”, zegt Fredrik Larsson, Business Unit Manager MDM bij Sigma IT.

“Aangezien we allemaal partners zijn van Stibo Systems kennen we elkaars bedrijven en zijn we erachter gekomen dat we zowel uitdagingen als ervaringen delen. Na een paar joint ventures en een paar hele leuke en vruchtbare ontmoetingen kwamen we op het idee dat als we zouden samenwerken in plaats van concurreren, dat meer waarde zou opleveren voor alle betrokkenen.”

De vier bedrijven die de Master Data Alliance vormen, hebben samen 20.000 werknemers, kantoren in 25 landen en leveren IT-oplossingen en -diensten in veel verschillende IT-domeinen.

Meer informatie: Master Data Alliance

Partners