13-05-2020

Stibo Systems publiceert e-book over Master Data Management

Deel dit bericht

Master Data Management specialist Stibo Systems heeft haar e-book 'Transforming Business with Master Data Management for Dummies' gepubliceerd. Dit is een speciale editie binnen de bekende Dummies-instructieserie van uitgeverij John Wiley & Sons.

De gratis gids, die mede is geschreven door Stibo Systems MDM-experts, onderzoekt het belang van Master Data Management om bedrijven te helpen hun klantervaring te verbeteren, meer waarde uit bestaande systemen te halen en concurrentievoordeel te behalen. Lezers kunnen leren hoe MDM dure handmatige methoden voor het bijhouden van gegevens vervangt en inefficiënte datasilo's elimineert.

Volgens Diane Palmquist, Chief Product Officer bij Stibo Systems, produceren de meeste organisaties elke dag een verbluffende hoeveelheid data. “Als deze niet goed wordt benut, schoongemaakt en beheerd, vinden organisaties het moeilijk, zo niet onmogelijk, om te gedijen in een steeds competitiever landschap. Dit boek biedt essentiële informatie om gegevens om te zetten in een bedrijfsmiddel dat bedrijven nodig hebben om te slagen."

Stibo Systems heeft deze speciale editie ontwikkeld met het oog op de toenemende uitdagingen en zorgen rond klantdata. De gids is onderverdeeld in acht gemakkelijk leesbare hoofdstukken, die elk op zichzelf staan. Hoewel het voor beginners is geschreven, kan de gids zelfs MDM-experts helpen hun vaardigheden aan te scherpen - van het beheersen van verschillende datadomeinen tot het mogelijk maken en versterken van gegevenstransparantie.

"We hopen dat deze gids gesprekken tussen bedrijfsonderdelen op gang brengt over hoe data het beste kunnen worden benut", verklaart Palmquist. "Hoe meer een bedrijf zijn gegevens kan beheersen, hoe meer het de personalisatie, gegevenstransparantie en privacycontroles kan leveren die klanten tegenwoordig eisen."

Download hier een exemplaar van het e-book.

Partners