17-04-2018

SAP versterkt portfolio met overname Callidus Software

Deel dit bericht

SAP heeft aangekondigd dat de aankoop van Callidus Software is afgerond. Callidus Software is marktleider op het gebied van lead to money systemen, waaronder sales performance management en CPQ (configure, price, quote).

De toevoeging van de nieuwe producten van CallidusCloud verstevigt het SAP Hybris cloud portfolio en stelt SAP in staat een end-to-end intelligent customer experience pakket te bieden. De aankoop van CallidusCloud completeert SAP’s design van een nieuwe front office die verder gaat dan legacy CRM.
De combinatie resulteert in een intelligent customer experience pakket bestaande uit:
• CallidusCloud oplossingen, die bedrijven middelen geven om sales professionals te inspireren en in staat stellen om leads te volgen.
• Gigya oplossingen, die organisaties helpen om een digitale aanpak te hanteren voor marketing, sales en services om vertrouwelijke relaties te starten en te bouwen met online consumenten.
• SAP Hybris marketing oplossingen, die met een datarijke aanpak marketeers helpen met klanten te engagen gedurende de gehele buyer journey.
• SAP Hybris service oplossingen, die focussen op het garanderen dat bedrijven hun klanten behouden. Deze oplossingen voorspellen hoe een bedrijf haar klanten het beste van dienst kan zijn.
• SAP Hybris omnichannel commerce en omzet mogelijkheden, die bedrijven in staat stellen om met klanten te engagen op ieder platform en op ieder apparaat, waarbij transacties onmiddellijk worden omgezet naar omzet en groei.

Tags:

CRM

Company:

SAP

Partners