15-06-2016

QNH Consulting lanceert zusterbedrijf in sourcing

Deel dit bericht

QNH heeft naast QNH Consulting een zusterbedrijf in sourcing opgezet. Waar QNH Consulting zich met name richt op projecten, consultancy en managed services, zet QNH Sourcing IT-professionals met de juiste skills, op het juiste moment in voor specifieke activiteiten en projecten.

Zowel eigen medewerkers als externe IT-professionals uit het netwerk worden door QNH Sourcing zorgvuldig geselecteerd en voortdurend getraind, opgeleid en (her)gecertificeerd. Zo zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Eerder was sourcing een onderdeel van QNH Consulting, maar door de groeiende vraag en kansen in de markt is dit bedrijfsonderdeel nu een zelfstandig label geworden. Marc Loo zal als directeur van QNH Sourcing het enthousiaste team van professionals aansturen.

QNH Sourcing maakt deel uit van de familie van Q24 Beheer, waar ook QNH Consulting, FastFlex en Young Colfield onder vallen. Hen Snackers, directeur QNH Consulting: “We zien in de IT-markt een sterk groeiende vraag naar professionals die beschikken over de juiste kennis en skills voor specifieke projecten. QNH Sourcing voorziet in deze vraag. Vanuit onze kennis en ervaring bij QNH Consulting weten we als geen ander wat bij klanten speelt en aan welke expertise en vaardigheden behoefte is. Kennis die bij het zusterbedrijf goed van pas komt. Met het faciliteren van sourcing-vraagstukken biedt QNH Sourcing een welkome aanvulling op beheer- en consulting projecten.”

Tags:

Sourcing

Company:

QNH

Partners