02-10-2013

Paul van der Marck nieuwe Commerciee?l Directeur Jitscale

Deel dit bericht


Met ingang van 1 oktober 2013 heeft Jitscale, de internationale outsourcingspartner voor bedrijfskritische IT-platformen, in de persoon van Paul van der Marck (foto) een nieuwe Commercieel Directeur. In deze functie is Van der Marck verantwoordelijk voor alle sales- en marketingactiviteiten van het bedrijf in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Paul van der Marck neemt het stokje over van Quintijn Knepper, die na acht jaar bij Jitscale te hebben gewerkt nu als directeur bij CloverTwo aan de slag gaat. Met CloverTwo gaat Knepper zich richten op het optimaliseren van verkoopprocessen binnen de horeca- en retailmarkt door slim gebruik te maken van big data en cloud-technologie.

Van der Marck is al ruim 25 jaar actief op het werkterrein van marketing-/sales-, business- en IT-management en heeft onder meer gewerkt voor Philips, Zurich Financial Services en Rijnconsult/Ordina. De laatste jaren was Van der Marck actief als Executive Dealmaker Financial Services binnen IBM Software Group Europe. Van der Marck onderhoudt een eigen blog waarin vraagstukken op het snijvlak van Business en IT centraal staan.

Van der Marck heeft als belangrijkste taak de expansie van Jitscale in verschillende marktsegmenten verder vorm te geven. “Jitscale is een jong en dynamisch bedrijf dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt en een stevige positie in de markt voor outsourcing voor online platformen heeft verworven. Uit recent onderzoek blijkt dat door een toenemende IT-complexiteit en groeiende behoefte aan informatiebeveiliging de vraag naar het outsourcen van bedrijfskritische IT-platformen behoorlijk zal toenemen. Aan mij de taak om deze groeimogelijkheden vorm te geven en Jitscale binnen verschillende markten naar een nog hoger niveau te brengen,” aldus Van der Marck.


Tags:

Outsourcing

Partners