18-10-2016

Axians scoort goed in Giarte Outsourcing Performance 2016

Deel dit bericht

Axians staat met haar outsourcingdiensten in de top tien van best aanbevolen ICT-dienstverleners van Nederland. Dit is de uitkomst van het Giarte Outsourcing Performance onderzoek, dat jaarlijks de klanttevredenheid bij grote Nederlandse ICT-dienstverleners meet.

Met de onafhankelijke benchmarkstudie Outsourcing Performance onderzoekt Giarte sinds 2002 jaarlijks de kwaliteit van de relatie tussen IT-uitbesteders en hun IT-dienstverleners. Die klanttevredenheid wordt uitgedrukt in een aanbevelingsscore. Uit de meting van 2016 blijkt dat 94 procent van de deelnemende klanten van Axians de ICT-dienstverlener aanbeveelt bij andere bedrijven. In het onderzoek kwamen naast de algemene klanttevredenheid ook variabelen aan bod die de kwaliteit van de relatie en het partnership tussen Axians en haar klanten beïnvloeden, zoals betrouwbaarheid, communicatie, empathie en bekwaamheid.

Volgens directeur Tom Greeve bij Axians heeft Axians de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het ontwikkelen van innovatiediensten en het optimaliseren van de kwaliteit van de dienstverlening. “Dat onze klanten de kennis, bekwaamheid en empathie van onze medewerkers waarderen is voor ons een mooie bevestiging van de gekozen strategie. De komende jaren zullen wij ons maximaal blijven inspannen om de klanttevredenheid nog verder te verbeteren.”

Meer informatie: Axians

Company:

Axians

Partners