09-12-2015

Tableau 9.2 brengt de Tableau Mobile ervaring naar de iPhone

Deel dit bericht

Tableau 9.2 levert een snelle en elegante manier om overal gegevens te raadplegen, offline of onderweg. De Tableau Mobile iPhone-app bevat rijke interactieve functies voor verkennen, analyseren en visualiseren van gegevens met behulp van eenvoudige en intuïtieve touch gebaren.

De gewaardeerde functies van de Tableau Mobile iPad app zijn nu op de iPhone aanwezig: offline snapshots, eenvoudige site switching, en live verbindingen met Tableau Server en Tableau Online. De gebruikersinterface is opnieuw ontworpen voor een snelle en vlotte navigatie op de iPhone, door slechts gebruik van de duim te maken.

Location awareness
Heb je je ooit afgevraagd als je onderweg bent wat er om je heen waardevol is? Nu is de kaart met één klik te centreren op de huidige locatie en vragen te stellen als “Welke klanten zijn gevestigd op minder dan 5 kilometer van mijn positie?”

Faceted search
Filteren van workbooks en views per project was een van de meest gevraagde functies. Deze mogelijkheid is nu beschikbaar in Tableau 9.2. Nu is content snel te vinden door te filteren voor meerdere facetten, waaronder de eigenaar, project, formaat, en tag.

Achterwaartse compatibiliteit
De iPhone app is compatibel met Tableau Server 8.2 en hoger, evenals Tableau Online. Vereist is iOS 8.

De iPhone app en de vernieuwde iPad app zijn beschikbaar in de Apple App Store

Nieuwe functies in Tableau Online 9.2

Plot gegevens met Mapbox in Tableau 9.2

Tags:

Mobile

Company:

Tableau Software

Partners