15-02-2019

Infor Birst uitgeroepen tot Leader in 2019 Mobile Analytics en BI Value Index

Deel dit bericht

Infor maakt bekend dat Infor Birst door Ventana Research is benoemd tot Overall Leader in de 2019 Mobile Analytics en Business Intelligence Value Index. Ventana Research is een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van bedrijfstechnologie.

Infor Birst behaalde top-3 scores in vier van de zeven beoordeelde categorieën, namelijk ‘Adaptability, ‘Capabilities’, ‘Reliability’ en ‘Total Cost of Ownership/Return on Investment’. Ventana Research baseerde de beoordeling op een evaluatie van het cloudgebaseerde Birst Enterprise networked analytics- en Business Intelligence platform (dat op 28 juli 2018 beschikbaar kwam). Volgens het Ventana Research Value Index-rapport ontving Birst de beste beoordeling in de categorie ‘Adaptability’. Het product staat op de eerste plaats vanwege zijn flexibele deployment- en configuratiemogelijkheden, waaronder white-labeling van applicaties voor een op maat gemaakte look & feel.

Brad Peters, SVP en General Manager van Birst, is blij met de erkenning door Ventana Research als algemene leider voor Mobile Analytics en BI. “De huidige data-savvy werknemers zijn gericht op mobiliteit. Smartphones en tablets hebben mensen losgeweekt van hun bureau. Elke dag worden er belangrijke zakelijke beslissingen genomen zonder achter een computer te zitten. Birst Mobile geeft werknemers overal en altijd toegang tot bedrijfsinformatie, ongeacht of ze online of offline zijn."   

SaaS-infrastructuur
Birst Mobile is gebouwd met dezelfde cloudgebaseerde SaaS-infrastructuur van het networked business analytics-platform van Birst, waardoor het gebruik veilig en eenvoudig is. Daarbij worden de rijke interactiviteit en unieke mogelijkheden van mobiele apparaten ingezet om een aantrekkelijke en intuïtieve ervaring te bieden. Birst Mobile gebruikt de ‘design once, use everywhere’-aanpak. Dankzij een responsief ontwerp past Birst Mobile de indeling van een dashboard automatisch aan, zodat de inhoud is afgestemd op het apparaat dat wordt gebruikt. Birst Mobile biedt ook offline interactiviteit, zodat gebruikers hun gegevens kunnen raadplegen in afgelegen gebieden of in gebouwen waar geen wifi beschikbaar is.

Gewogen totaalevaluatie
De Ventana Research Value Index voor Mobile Analytics en Business Intelligence is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek van 15 leveranciersproducten in zeven evaluatiecategorieën. Vijf van deze categorieën behelzen het vermogen van een product om de breedte en diepte van bedrijfsbehoeften te ondersteunen (Usability, Manageability, Reliability, Capability en Adaptability). Twee categorieën zijn gericht op de onderwerpen vendor validatie en total cost of ownership/return on investment (Vendor Validation en TCO/ROI). De Value Index van 2019 voor Analytics en Business Intelligence identificeert de bedrijven die de hoogste score behalen gebaseerd op een gewogen totaalevaluatie.

Partners